Хотел и ресторант

Висококачествено обзавеждане за хотели, ресторанти и вериги заведения с участието на „Дизайн груп“ ООД

През последните 18 години Дизайн Груп се наложи като предпочитан партньор при реализацията на едни от най-реномираните проекти за обзавеждане на хотели и заведения в България. Доставяме професионално обзавеждане, което се отличава с високо качество и впечатляващ дизайн, в състояние да задоволи и най-взискателния вкус.  Изключително лесно е за поддръжка, като екстериорните мебели издържат на всякакви  метеорологични условия. Голяма част от моделите се стифират. Поддържаме големи складови наличности за удобство на нашите бизнес партньори. В случай че проявявате интерес, свържете се с нас по имейл и ще получите индивидуална оферта.

Плаж и басейн

Висококатегорийни хотелски комплекси и ваканционни селища избират Дизайн Груп за доставчик

Дългогодишен доставчик на обзавеждане за плаж и басейн по българското Черноморие, Дизайн Груп предлага богато разнообразие от съвременни, иновативни продукти с уникална визия и функционалност. Селекцията ни чадъри, шезлонги и лежанки е оценена от най-престижните, висококатегорийни хотелски комплекси и е доказала качеството си във времето. 

Разполагаме с големи складови наличности, свържете се с нас по имейл и ще получите индивидуална оферта.

Бар и дискотека

Първокласно забавление и незабравими емоции в стилна обстановка с мебелите на Дизайн Груп

Независимо каква концепция сте избрали за Вашия нощен клуб или бар – изискан, луксозен дизайн или небрежна, лежерна обстановка за среща между приятели, Дизайн Груп предлага разнообразие от висококачествени мебели, с които може да създадете неповторима атмосфера за Вашите клиенти. Професионалното обзавеждане за клубове, барове и нощни заведения е налично в големи складови наличности и се състои от мебели, подходящи за високо натоварване. Свържете се с нас по имейл при интерес.  

Кафене и сладкарница

Дизайн Груп предлага висококачествено обзавеждане на кафенета и сладкарници, всяка със собствен стил и настроение

Независимо дали планирате да откриете ново заведение или сте решили да обновите интериора във вече съществуващото Ви кафене или сладкарница, Дизайн Груп има разнообразие от продукти, които да Ви предложи. Висококачествените материали, които впечатляват със стилна визия и в същото време се отличават с изключителна здравина, ще допринесат за специалното изживяване на Вашите клиенти. Предлагаме големи складови наличности за Ваше улеснение. Свържете се с нас по имейл и ще получите индивидуална оферта.

Градина и външно обзавеждане

Висококачествено външно обзавеждане за градини, тераси, хотели и заведения от Дизайн Груп

Всяко успешно заведение потапя своите клиенти в уникална атмосфера в зависимост от избраната тематика.Професионалното външно обзавеждане, предоставено от Дизайн Груп, е с високо качество и е лесно за поддръжка. Екстериорните модели са изработени от материали, които издържат на външни условия, като голяма част от мебелите се стифират. Дългите години опит на пазарa ни помогнаха да разберем и винаги да сме в състояние да изпълним изискванията на клиентите от хотелиерския и ресторантьорския бизнес. Предлагаме и големи складови наличности. Изпратете запитване по имейл при интерес.  

Офис и конферентна зала

Луксозно офис обзавеждане от Дизайн Груп

Модерни и висококачествени офис и посетителски столове и маси, подходяши за обзавеждането на бизнес сгради, конгресни зали, учебни центрове, клиники и козметични салони. Нека удобството и първокласният дизайн допринесат за повишена ефективност и постигане на Вашите цели. Ако сте ценители на лукса, разгледайте серията от ВИП комплекти, подходящи както за вътрешно, така и за външно ползване. Предлагаме големи складови наличности и при интерес от Ваша страна с радост ще отговорим на запитването Ви по имейл