Нашата мисия

Предлагаме продукти, с които клиентите ни печелят своите клиенти. 

Създаваме проекти с уникална атмосфера, които влияят на възприятията чрез пространствата и формите и са предназначени за ценителите на безкомпромисното качество и добрия вкус като начин на живот.

Екип

Богатото ни портфолио от реализирани проекти за последните 18 години свидетелства за вниманието към индивидуалните нужди на всеки клиент и постоянния ни стремеж да подпомагаме Вашия успех.

Търговците ни ще Ви улеснят максимално в процеса на откриване на най-подходящите за Вас продукти при най-добрите условия.

Как работим

"Дизайнгруп" ООД е отличен партньор при проекти за висококачествено обзавеждане на хотели, заведения и домове.

Отличават ни разнообразната и завладяваща продуктова колекция, възможността за изработка на мебели по размер, предлагане на сертифицирани мебели, както и богатия асортимент на склад с възможност за бърза доставка.

Нашият асортимент

Столове

Бар столове

Стойки

Плотове

Маси

Дивани и фотьойли

Шезлонги

Чадъри

„Дизайнгруп” ООД е компания за директен внос на висококачествени мебели за вътрешно и външно обзавеждане на хотели, ресторанти, клубове, апартаментни комплекси, плажове, градини и домове. Асортиментът ни включва: столове, бар-столове, стойки, плотове, маси, дивани и фотьойли, шезлонги и чадъри.

Екипът ни се гордее с безкомпромисното качество и взискателния подбор на предлаганите мебели. Колекциите отразяват последните тенденции в обзавеждането, представяйки световни имена в производството и дизайна на мебели. Продуктите ни са въплъщение на стремежа към съвършената комбинация между удобство, качество, дизайн и иновативност.

В отговор на очакванията и на най-взискателния вкус, екипът на “Дизайн Груп”, освен с експертни знания, впечатлява и със силно развития си усет за красивото. Енергията и емоцията, с която работим, ни правят различни и желани партньори. Държим изключително много на коректните бизнес отношения, превръщайки ги в приятелства, неподвластни на времето. 

Очакваме Ви!

Имате въпроси

Национален телефон:

0700 11 727

Изпратете запитване

Имате усет към мебелния дизайн и се определяте като креативна личност, която е в състояние да работи както самостоятелно, така и в екип? Разгледайте какви позиции предлагаме и ни изпратете Вашата кандидатура по имейл.

Кариери

Нашите клиенти