Обзавеждане на ресторант "Хистори" - Хасково

Винтидж стилът навлиза все повече в модерното ресторантско обзавеждане, както е и тенденцията в обзавеждането за дома. Следвайки класическите форми на Виенските или Барокови столове, едно съвсем обикновено ресторантско помещение би могло да се превърне в нещо наистина елегантно и интересно.

Ресторант „ History” – Хасково е едно от местата, което пресъздава винтидж стила, който е в тон с  името му. “History” са използвали модели от нашата колекция от състарено дърво, за създаването на една интериорна визия с полъх от миналото.

Ето и малко подробности за самото обзавеждане на ресторанта:

Столовете във Виенски и Бароков стил изпъкват на фона на стените, създавайки едновременно усещане за препратка  във времена на крале и кралици, като същевременно самото смесване на стилове ни връща в модерния такъв за наши дни. Едновременно с това, състареното дърво препраща в средиземномореието и с цвета си освежава цялото помещение, носейки уют и комфорт.

Със сигурност ресторант „ History” ще остане във вашия лист с любими места, заради приятната атмосфера. Ако сте в Хасково – посетете това място.