Обзавеждане "Ресторант & Клуб 24" - Поморие

Представяме Ви "Ресторант & Клуб 24" в Поморие, който може да се похвали с обновенo външно и вътрешно обзавеждане с професионалните мебели от Дизайн Груп. Екипът ни иска да изкаже благодарностите си към инвеститорите и дизайнерския екип за дългогодишното ни партньорство и възможността да работим съвместно. 

"Ресторант & Клуб 24" се отличава с професионално отношение, перфектно обслужване и вниманието към детайлите. Интериорът е нещо, което няма как да не Ви направи впечатление. Само трябва да се огледате и ще видите как всеки детайл е точно на мястото си. Професионалните ни мебели са внимателно подбрани според визията на всяко едно от помещенията от главния салон, барът и двата етажа на ресторанта, до красивата градинска част, разположена само на крачка от морския бряг. "Ресторант & Клуб 24"" е мястото, където клиентите не са просто клиенти, а приятели, чието доверие е спечелено и доказвано с течение на времето благодарение на качеството във всеки един аспект.

Надяваме се, че с наша помощ мисията на целият екип на "Ресторант & Клуб 24" - „да Ви предложи едно уникално и запомнящо се преживяване от момента, в който прекрачите прага.." е успешно изпълнена.

Насладете се на всички снимки от професионалната ни фотосесия.